< terug
Damy van HarenContent & Onderzoek25/02/2019

He’s back!

Hij is terug bij Chef du Web! Bart Janssen, voor velen inmiddels een bekend gezicht, begint aan zijn derde periode bij Chef du Web. Eerder rondde hij als zijn stage bij ons af, en hielp hij voordat hij aan zijn afstudeerstage begon twee dagen in de week mee. Inmiddels heeft hij zijn studie voltooid, en begint ook voor Bart het ‘grote-mensen-leven’. Voor de mensen die hem nog niet kennen; hieronder vertelt hij zijn verhaal!

WIE IS BART?

Bart Janssen werd 26 jaar geleden geboren in Nijmegen, maar is een echte Schaijkenaar. Vanuit het Mondriaan College ging hij de opleiding Bouwkunde en Architectuur volgen aan het KW1C in Den Bosch. Na een succesvolle afronding van die studie kwam hij erachter dat het toch niet precies was waar zijn passie lag. “Het ontwerpen en ontwikkelen vond ik het leukste aan de studie dus hier ben ik verder op gaan zoeken. Ik kwam terecht bij de opleiding ICT & Media Design op het Fontys in Tilburg. In deze periode heb ik veel geleerd, onder meer tijdens mijn innovatieroute in Digital Publishing en tijdens mijn afstudeerstage bij Twin Digital in Culemborg. Daarnaast houd ik me graag bezig met voetbal bij DAW Schaijk. Ook kijk ik graag naar een goede serie of film in mijn vrije tijd. Reizen blijft voor mij echter het leukste om te doen.”

BART & CHEF DU WEB

In het najaar van 2016 kwam Bart voor het eerst de Pauluskerk binnengewandeld. Hij begon toen zoals gezegd als stagiaire. Naast het doen van de afwas hield hij zich bezig met frontend, backend en design. Steeds meer kwam hij erachter dat design hetgeen was dat hem het best beviel. Bij Chef du Web gaat hij zich daarom focussen op design, met hier en daar frontend. Bart gaat dit vijf dagen per week doen, dus de kans is groot dat wanneer je binnen komt lopen, je hem de hand kunt schudden!