Ceramics Limburg is een producent en B2B groothandel in uniek keramiek. Van bloempotten en vazen tot servieswerk. Met diverse eigen merken, een cash & carry, een webshop en meer bedient het zijn klanten op diverse terreinen zowel online als offline. Met de vraag hoe kunnen we al onze informatie van merken tot producten communiceren via éen kanaal naar onze klanten. Met als belangrijkste kernwaarde; de ambacht en passie voor keramiek.

Bekijk de website

Van communiceren vanuit 6 verschillende websites naar één centraal punt

Het is lastig om onder een paraplu namens 6 merken te communiceren. Voor je klanten wordt het op die manier ook niet duidelijker. Hier moest dus verandering in komen. Hoe kunnen we verschillende websites en productgroepen samen laten komen in een verhaal, wat door de klant kan worden ervaren.

Onderdelen:

Online strategie
Maatwerk website
Online vindbaarheid

Ceramics Limburg staat voor; creatief, ambacht & passie

De creativiteit en innovatie die Ceramics Limburg in hun producten steekt moet ook doorvertaald worden naar hun online aanwezigheid. De passie en ambacht voor keramiek is overal doorvertaald in het webdesign.

Het huiselijke gevoel van het atelier van Ceramics Limburg schijnt door in de fotografie de gebruikt wordt op de website. Potten staan het mooist in je huiskamer, en een mooi gedekte tafel is uitnodigender om aan te zitten. Het uitnodigende gevoel van een huiskamer is zo doorgetrokken naar de website.

Keramiek op maat

Naast de merken met bestaande producten, is er voor klanten ook de mogelijkheid om een eigen collectie te starten. Zit er ondanks het ruime aanbod, niet tussen wat je zoekt, kan er altijd voor een passende oplossing gezorgd worden.

Het ophalen van de juiste informatie is in deze van enorm belang om het juiste product te maken. Door middel van een custom formulier ontstaat hier de mogelijkheid om alle velden zo in te richten als nodig.

Download Center

Als groothandel wil je natuurlijk ook dat de mensen en bedrijven die jouw product bij je afnemen over de juiste marketingmiddelen beschikken. Om dit alles zo makkelijk mogelijk te maken is er een download center beschikbaar gesteld. Hier is al het materiaal, van foto’s tot productteksten, op een laagdrempelige manier te downloaden.

Door materiaal beschikbaar te stellen maak je het de klant makkelijker je producten zowel online als offline te presenteren. Op deze manier ben je ook zo nog in controle of de uitstraling van je merk.

Geen oplossing voor korte tijd

Hier stopt het niet!We blijven testen om tot nieuwe inzichten te komen en in te kunnen spelen op de behoeftes van klanten. Dit doen samen! De website staat al in het Engels en Nederlands, met de Duitse variant in de stijgers!