Een torenkraan op wielen. Vandaag de dag een fenomeen dat inmiddels vaker te zien is, maar in de jaren ‘80 was het bijzonder revolutionair en ondenkbaar. Door deze mobiele torenkraan op de markt te brengen, veranderde Spierings de wereld van de verticale transport. Die verandering bleef niet alleen in Nederland en Europa onopgemerkt.  Spierings groeide uit tot een wereldwijde speler en heeft alles in eigen huis. Van engineering tot productie, hierdoor kunnen zij technisch continu innoveren. Graag vertellen we je meer over de onze bijdrage in het online nog beter zichtbaar maken van Spierings Mobile Cranes.

 

Bekijk de website

De vraag van Spierings

Spierings Mobile Cranes zocht naar een partner die de moderne bedrijfsvisie en innovaties online kan weerspiegelen richting de rest van de wereld. Een mooie uitdaging, waarbij de website qua functies, meertaligheid en uitstraling top-notch moest zijn. En dat is hij geworden ?.

Website & webshop

De website van Spierings Mobile Cranes omvat veel verschillende soorten content. We zijn dan ook gestart met het inventariseren van alle informatie en hebben deze vertaald naar een sitemap en vervolgens naar een klikbaar functioneel ontwerp. Spierings Mobile Cranes heeft uitgesproken huisstijlelementen binnen hun offline uitingen. Deze brandingsrichtlijnen hebben we vertaald naar online toepassingen en vervolgens functioneel toegepast in het webdesign. Denk hierbij aan de schuine gele lijnen, de uitgesproken typografie en iconen. De maatwerk websites zijn vervolgens in een multisite gegoten, zodat deze in één omgeving beheerd kunnen worden.

Spierings Mobile Cranes heeft de Mighty Tiny Foundation in het leven geroepen. Een stichting ter ere van de helaas veel te vroeg overleden echtgenote van de oprichter. De webshop zonder winstoogmerk die we hebben ontwikkeld schenkt al haar inkomsten aan deze stichting.