Van franchisenemer naar zelfstandige onderneming. Als onderdeel van franchise ‘Kwalitaria’ voorzag snackbar ’t Krinkelhoekje grote delen van Oss en omstreken van de lekkerste frietjes en snacks. De snackbar zelf is al meer dan 30 jaar een begrip in Oss en omstreken. Nadat Frans Loeffen de zaak heeft overgenomen van zijn vader en enkele jaren franchisenemer was, viel uiteindelijk de beslissing om zelfstandig verder te gaan. Zonder formules. Het resultaat is ’t Krinkelhoekje – Frans Loeffen. Een snackbar met een breed assortiment aan kwalitatief goede producten.

Dit had als gevolg dat de complete huisstijl en branding ontwikkeld diende te worden. Van franchisenemer naar zelfstandige onderneming. Die uitdaging gaan we graag aan.

Bekijk de website

‘T Krinkelhoekje & Chef du Web

Met het zelfstandig verder gaan zonder formules hoort natuurlijk ook een passende identiteit. De uitdaging voor ons was het inkleuren van een leeg canvas met het vertrouwen van weleer. De snackbar op de hoek in een nieuw jasje, met de kwaliteit die we gewend zijn. Bij dit lege canvas hoort alles wat je je maar kunt bedenken; van nieuwe shirts tot de bakjes van burgers.

Website

Bij een eigen identiteit hoort een eigen website. Een website die het ook mogelijk maakt om online te bestellen en een kijkje geeft in het assortiment.