Baaijens UV-C Solutions is onderdeel van het wel bekende Osse bedrijf Baaijens Industrial Equipment. Een familiebedrijf dat al sinds 1981 actief is in de voedingsindustrie. Met Baaijens UV-C Solutions hebben ze een nieuwe weg ingeslagen, met de focus om een gezonde en schone omgeving te creëren aan de hand van UV-C technologie. Van advies tot en met installatie en onderhoud.

Bekijk de website

Hoe kom je terecht bij de juiste doelgroep?

Hoewel er al een bestaande doelgroep was, die met Baaijens Industrial Equipement over de jaren opgebouwd is, biedt het nieuwe merk de kans om een nieuwe doelgroep te bereiken. En daarmee meer mensen toegang te bieden tot een schonere wereld. Maar hoe bereik je nou die nieuwe doelgroep en hoe zorg je dat je content daarop aansluit?

 

Content structuur is belangrijker dan ooit

Omdat UV-C technologie nog relatief nieuw is, was het geven van de juiste informatie op de juiste plek van groot belang. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken is er een splitsing aangebracht in de content. De diensten zijn natuurlijk niet voor ieder bedrijf het zelfde. Hier staat alle informatie keurig op een rijtje.

Binnen de verschillende sectoren waar UV-C technologie toe te passen is, zijn er ook verschillende apparaten mogelijk. Omdat de toepassing vaak op maatwerk aankomt zijn niet alle producten te vinden in de webshop. Voor een volledig overzicht van de producten is er een product catalogus ingericht. Hier staan alle beschikbare producten op een rij met de geschikte toepassingen erbij.

Een effectief opgezette webshop

De diensten van Baaijens UV-C Solutions gaan verder dan alleen het verkopen van producten. Advies, installatie en onderhoud zijn daar geen vreemden. Om te zorgen dat de klanten ook op eigen benen kunnen staan zijn de te vervangen onderdelen gewoon beschikbaar in de webshop. Ook voor bedrijven met meer ervaring met UV-C technologie zijn er hier oplossingen beschikbaar voor zowel de grote fabriekshallen als kleine praktijkruimtes.