Webdesign Oss

Door middel van een logische structuur en prachtig design zorgen we ervoor dat bezoekers zo snel mogelijk bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn!

Chef du Web helpt je graag!

Wil je een website of webdesign laten maken? Dan zijn wij de juiste partij! Door onze focus op digitaal ontwerp en een aanpak waarbij maatwerk hoog in het vaandel staat, zetten wij je wensen om in een doordacht ontwerp. Doordat we op het snijvlak van creativiteit en resultaat opereren weten we het meest effectieve webdesign op te leveren!

Een goed design is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. Wij zetten onze kennis en ervaring in om dit alles zo goed samen te laten komen. Door middel van een logische structuur en design zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers zo snel mogelijk bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

Responsive Design

Responsive design is een verzameling van technieken om een website te laten reageren op de software, hardware en schermgrootte van de bezoeker. Dit wil zeggen dat websites met een responsive design slim omgaan met hun omgeving. Een website op een mobiele telefoon dient er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat een menselijke vinger een stuk dikker en minder accuraat is dan een computermuis; hiervoor dien je knoppen op je mobiel over het algemeen groter te maken, terwijl je juist op een kleiner scherm aan het werk bent. In deze tijden natuurlijk enorm handig!

De voordelen op een rij