Chef du Web sponsort diverse (lokale) initiatieven. Dit kunnen sociaal maatschappelijke projecten zijn, maar ook werkgerelateerde initiatieven. Hieronder vind je een greep uit sponsorprojecten.

Shelter City

Voor het initiatief Shelter City van Justice and Peace Nederland hebben we een meertalige website ontwikkeld. Shelter City zet zich in voor mensenrechtenverdedigers wereldwijd.

Food Festival Oss

Voor het Food Festival Oss 2015 hebben we een website gemaakt. Daarbuiten stonden we zelf op het festival met een variant van ‘voice-pong’ Deze legendarische game hebben we aangepast geheel in stijl van het Food Festival. Met je stem kun je de stokbroden (balken) beheersen en de bal is vervangen door een tomaat. Ine-deux-trois Pong(uh)

Wordcamp Nederland

Voor het congres Wordcamp Nederland maakt Chef du Web al enkele jaren de complete huisstijl en website. Uiteraard hebben wij ook voor de editie van 2016 getekend. We hebben nu al zin in deze editie!

Business Gala Oss

Voor het Business Gala Oss 2016 heeft Chef du Web de website gerealiseerd ahv het design wat door Maasland Communicatie gemaakt. Ook voor de edities van 2017 en 2018 gaan we de website maken.

Muze Misse

Voor het Oss festival Muze Misse maken wij inmiddels voor het vierde jaar op een rij; de website en huisstijl. Uiteraard zijn wij dit jaar op 3 juli weer te vinden in het Jan Cunenpark.

Winterland Oss

Voor Winterland Oss heeft Chef du Web een website gerealiseerd. Het logo en de stijlelementen zijn gemaakt door Maasland Communicatie. Chef du Web heeft deze vertaald naar een webdesign en heeft tevens de technische realisatie  op zich genomen.

Welkom hier

Onder de naam Welkom Hier organiseerde een aantal organisaties in Den Haag in februari 2016 daarom een manifestatie voor vrijwilligersorganisaties die zich in die regio inzetten voor vluchtelingen. Chef du Web heeft een website ontworpen en gemaakt voor Welkom Hier.