Shelter City

Shelter City is een landelijk initiatief van Justice and Peace Nederland in samenwerking met een groeiend aantal Nederlandse steden en lokale organisaties om mensenrechtenverdedigers te beschermen.

Mensenrechtenverdedigers komen op voor hun eigen rechten en die van anderen. Zij laten zich niet de mond snoeren en spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van democratische waarden, politieke vrijheden en burgerlijke rechten. 

Chef du Web is trots dat we Shelter City hebben mogen helpen met hun meertalige websites en ‘user-rollen’ voor hun partners.

Bekijk de Shelter City website

Geleverde diensten

Klantvraag: 

Maatwerk WordPress website inclusief meertaligheid en diverse ‘user-rollen’.

Oplossing: 

Chef du Web heeft enkele inventariserende gesprekken gevoerd met Justice and Peace Nederland. Voor het project Shelter City is een meertalige website ontwikkeld. Binnen de diverse websites kan de juiste content makkelijk afgestemd worden per land. Door het inzetten van onze eigen ‘schil’; Chef Sections kunnen zij makkelijk contentblokken in volgorde (en de inhoud hiervan) veranderen, zodat iedere website uniek is qua ‘tone of voice’. Voor de diverse deelnemende Shelter Cities hebben wij aparte gebruikersrollen aangemaakt. Hierdoor kan iedere city haar gedeelte van de website aanpassen, zonder dat zij volledige toegang hebben tot de hoofdwebsite.