Schrijvers

Schrijvers Technische Installaties laat zien dat innovatie en een no-nonsense-aanpak uitstekend samengaan: we streven altijd naar de beste oplossing, maar doen daar niet onnodig ingewikkeld over.


Bekijk de Schrijvers website

Bij de samenkomst van Schrijvers Elektrotechniek en Hendriks Installatietechniek werd er een nieuw bedrijf geboren; Schrijvers Technische Installaties. 

Na een pitchtraject heeft Chef du Web de directie en communicatie-afdeling van Schrijvers er van kunnen overtuigen dat onze aanpak perfect aansluit op hun vraag.

Maakt Complexiteit Vanzelfsprekend

Dat is de naam van de door Chef bedachte payoff voor Schrijvers: zij zijn immers dagelijks met complexe techniek bezig die wij inmiddels als vanzelfsprekend ervaren. Van het door kunnen trekken van een toilet tot zorgen voor complexe domotica-systemen; Schrijvers maakt ons leven gemakkelijk, ook al hebben we dat zelf niet eens altijd door. 

De complete re-branding inclusief het uitwerken van alle middelen (auto-bestickering, werkkleding, website, etc.) hebben we in een recordtempo uitgevoerd. Tijdens de vakantieperiode is het altijd lastig om goed en snel te schakelen met de klant. Gelukkig hebben we intensief samen kunnen werken en is het project, wat in de eerste week van Augustus gestart werd, succesvol afgerond op 14 September; één dag vóór de presentatie van de nieuwe huisstijl plaatsvond.

tweet

Inmiddels zijn we druk bezig met de vervolgcampagnes!

Geleverde diensten

Klant vraag: 

  • Volledige rebranding van het reeds bestaande Schrijvers merk
  • Nieuwe propositie
  • Huisstijl uitwerking; van werkkleding tot autobelettering tot website
  • Continue doorontwikkelen van de site en de marketing uitingen