Karify is een eHealth platform dat gesprekken met cliënten ondersteunt met online behandelingen. Via Karify kunnen zorgverleners online behandelen, veilig communiceren en cliënten gevalideerde informatie op maat bieden.

Door Karify toe te voegen aan behandelingen, krijgen zorgaanbieders een duidelijker beeld van hun cliënten. Met Karify wordt op een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke manier eHealth ingezet.

Bekijk de Karify website

geleverde diensten

Klantvraag: 

Maatwerkoplossing om voor diverse landen/doelgroepen verschillende content te kunnen tonen afgestemd op de behoefte van het betreffende land. 

Oplossing: 

Chef du Web heeft een meertalige website ontworpen en ontwikkeld, waarbinnen Karify flexibel alle content zelf kan beheren. Binnen het maatwerk-CMS kunnen volledige contentblokken van volgorde veranderen door een ‘drag-and-drop’ editor. 

Na enkele uitgebreide gesprekken met Karify zijn de te verwezenlijken doelstellingen vertaald naar een functioneel ontwerp (klikbaar model waarbinnen alle pagina’s van de website en ‘workflow’ zijn opgenomen). Vervolgens is dit model vertaald naar een volledig adaptieve webdesign en omgezet in een maatwerk WordPress-CMS.