Dat is Oss

Gemeente Oss wil dat haar inwoners trots zijn dat ze in Oss wonen. Zodat er meer mensen willen komen wonen en werken, dat er meer toeristen komen en meer winkels en bedrijven. Dat is goed voor onze economie. Daarom doet Oss aan stadspromotie. Deze campagne wordt genoemd: Dat is Oss!

Samen … dat is Oss

Mooie en enthousiaste verhalen over Oss worden door verteld. Zo laten de gemeente Oss iedereen zien wat er allemaal is in Oss. Allemaal verschillende verhalen, met één rode draad: in Oss worden heel veel dingen samen gedaan. Daar is Oss echt goed in! Dat is Oss wordt dus ook samen gedaan: ‘Samen laten we zien waar we trots op zijn… dat is Oss.’

Bekijk de Dat is Oss website

Geleverde diensten

Voor de stadspromotie-website Dat is Oss heeft Chef du Web een maatwerk WordPress-website gemaakt. In het CMS kunnen Facebookberichten en Tweets ingeladen worden en worden bewerkt, zodat deze volledig door zoekmachines worden uitgelezen. Tevens is hierdoor redactie mogelijk, zodat deze mooi worden weergegeven op de website. Verder kan er makkelijk gefilterd worden op de verschillende types succesverhalen. 

De bezoekers van de website kunnen inloggen op de website (met account of door het gebruik van diverse social media-profielen) en hun eigen top 5 samen stellen en delen. Iedereen kan dus laten zien waarop zij trots zijn over wat er allemaal in hun stad gebeurt.