WE BUILD TOO MANY WALLS BUT NOT ENOUGH BRIDGES.’ – ISAAC NEWTON

Vervolgens is het zaak deze middelen daadwerkelijk te gaan bouwen. De middelen die de brug gaan vormen tussen jou en de (potentiële) klant. Dat bouwen doen we overigens ‘agile’. Da’s namelijk in de mode, maar we vinden het ook gewoon fijn werken. Snel en flexibel schakelen, anticiperen én reageren. Net zolang tot we allemaal tevreden zijn. En jij natuurlijk ook.

WordPress

WordPress is het content management systeem (CMS) dat wij gebruiken voor onze website. Enorm gebruiksvriendelijk, zowel voor jouw organisatie als voor de klanten. Doordat we gebruik maken van SSL, is jouw website ook nog eens superveilig. Wist je dat zelfs de website van het Witte Huis op WordPress draait?

Maatwerk

We doen aan maatwerk. Altijd. We maken geen gebruik van WordPress thema’s. Hierdoor kunnen we het beste aan jouw specifieke wens voldoen, en kun je er bovendien nog jaren mee vooruit. Je wordt letterlijk uniek in de markt gezet. Mooi, hè?

Snel en gebruiksvriendelijk

Dit zit ‘m in de kleine dingen. We zorgen ervoor dat de website een goede laadsnelheid heeft, en makkelijk te gebruiken is voor de bezoeker. Of de website nu bezocht wordt op desktop, tablet of mobiele telefoon, voor elk device is jouw website geoptimaliseerd.

Chef's Sections

Bij Chef du Web hebben we onze eigen flexibele WordPress-schil gebouwd, zodat het nóg gemakkelijker wordt om de content in te voeren. Je bent hierbij flexibel, en kunt als het ware de blokken zelf verslepen. Zie het maar als een blokkendoos.