STRIVE FOR CONTINUOUS IMPROVEMENT INSTEAD OF PERFECTION.’ – KIM COLLINS

Kim Collins is een sprinter. Net als wij. Wanneer je product live staat, zijn we niet klaar. Sterker nog, als we samen de wereld willen veroveren gaan we nog flinke stappen zetten. Door middel van creatieve marketing zorgen we ervoor dat de ontwikkelde middelen gaan landen bij de buitenwereld. Aan het einde van elke maand ontvang je een rapport met concrete resultaten. Dan zie je meteen wat het je allemaal heeft opgeleverd, en kunnen we vervolgens snel handelen. Net als Kim Collins.

Social Media Marketing

De opgehaalde content gaan we verspreiden via jouw social media kanalen. Een relatief gemakkelijke manier om een groot publiek te bereiken. Het regelmatig plaatsen van nieuwe content zorgt voor meerdere contactmomenten met nieuwe en bestaande klanten.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Door een zoekwoorden analyse te doen, en vervolgens content om deze zoekwoorden heen te schrijven zorgen we ervoor dat je uitstekend wordt gevonden in Google. Wist je dat er ongeveer 6 miljard keer per dag wordt gegoogled?

AdWords

Met AdWords koop je als het ware je plekje in de zoekresultaten van Google. We kijken op welke zoekwoorden je gevonden wil worden, en zorgen er vervolgens voor dat wanneer iemand op dit woord zoekt, jouw organisatie bovenaan verschijnt.

E-mailmarketing

De opgehaalde content verspreiden we via een nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een ideaal middel om gemakkelijk een groot publiek te bereiken, de aanwezige expertise te kunnen etaleren en sympathie op te wekken bij de ontvanger. Handig!

Facebook advertisement

Adverteren via Facebook is een manier om relatief goedkoop een groot aantal mensen te kunnen bereiken. Bij het verspreiden van de advertentie kan rekening gehouden worden met veel factoren, waardoor je de advertentie heel gericht kan zenden.

Leadgeneratie

Het genereren van leads stimuleren we door slim in te spelen op websitebezoek. Door middel van technische tools zien we welk bedrijf de website bezoekt, en welke productpagina diegene bezocht heeft. Deze gegevens leveren we vervolgens aan in de vorm van een (maandelijkse) rapportage.

Rapportage

De prestaties van alle opgeleverde online middelen monden uit in een rapport waarin de trends van de voorgaande maand zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen we snel en effectief zien wat er goed gaat, maar ook wat er nog beter kan. Observeren, en vervolgens reageren.

Ondersteuning

Misschien overbodig om te vermelden, maar we zijn uiteraard altijd bereikbaar mochten er vragen zijn of dingen niet helemaal lekker werden. We helpen je graag vooruit!