‘CREATIVITY IS A NATURAL EXTENSION OF ENTHUSIASM.’ – EARL NIGHTINGALE

Creativiteit begint bij enthousiasme. En laat enthousiasme nou net hetgeen zijn waar we van overlopen. Met ons relatief kleine team van resultaatgerichte creatievelingen afkomstig uit verschillende disciplines verzamelen we alle waardevolle ideeën. Deze waardevolle ideeën vertalen we vervolgens naar gebruiksvriendelijke middelen.  

Functioneel ontwerp

Een blauwdruk van de website. Deze blauwdruk is bovendien klikbaar, waardoor we kunnen zien of alle informatiestromen logisch en begrijpelijk voor de bezoeker in elkaar zitten. De zogenaamde customer journey wordt hier kritisch onder de loep genomen.

Huisstijl en vormgeving

Alle visuele elementen gelinkt aan jouw organisatie nemen we kritisch onder de loep. We brengen deze vervolgens naar het hier en nu, of geven ze een complete metamorfose. We houden hierbij altijd de doelstellingen in het achterhoofd.

Huisstijlhandleiding

We dragen zorg dragen voor een heldere en overzichtelijke huisstijlhandleiding (ook wel brand guide genoemd), dat de basis zal vormen voor alle middelen. De huisstijlregels worden vastgelegd, zodat hier in de toekomst geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wel zo handig!

Webdesign

In het webdesign krijg je al een goed beeld hoe je website er uit komt te zien. We houden hierbij onder andere rekening met gebruiksvriendelijkheid, maar het moet er natuurlijk ook goed uit zien. Het oog wil immers ook wat, toch?

Responsive design

De tijden dat iedereen de online betrad via zijn desktop, zijn voorbij. Mobiele telefoons en tablet spelen tegenwoordig een belangrijke rol, en daar houden we uiteraard rekening mee. We zorgen dan ook dat jouw communicatiemiddelen geschikt zijn voor alle platforms.

Copywriting

Het schrijven van (web)teksten is een belangrijk onderdeel om de opgestelde doelstellingen te behalen. Door onder andere rekening te houden met online vindbaarheid (SEO) en de tone-of-voice, gaan jouw middelen uiteindelijk optimaal renderen.

 

Contentcreatie

Door het creëren van content zorgen we ervoor dat je als merk online in beweging blijft. Door met maandelijkse cycli verhalen op te gaan halen bij zowel interne en/of externe partij(en) en deze te plaatsen via de diverse kanalen, vertellen we verhalen van jou en over jou aan de rest van de wereld.