< terug
Ivo TrompenaarsVormgeving / frontend09/09/2017

En nóg een nieuw gezicht!

Mijn naam is Ivo Trompenaars. Ik ben 22 jaar en geboren en getogen hier in Brabant. Een echte Brabander zou je kunnen zeggen dus! Ik moet dan helaas wel bekennen dat ik Communication and Multimedia Design ben gaan studeren in Limburg. Maastricht om precies te zijn. Dus dan misschien toch niet helemaal.. Aan de start van mijn studie was het vooral proeven van de verschillende smaken in het vakgebied. Mijn voorkeur ging daarin toch uit naar die van het grafische met een vleugje technisch.

Na twee jaar Maastricht heb ik mijn stage toch weer wat dichter bij huis gezocht. Bij Chef du Web, in Oss, waar ik de fijnere kneepjes van het vak hoop te leren. Om vooral ook te ervaren hoe het er in de echte wereld aan toe gaat.

Buiten mijn studie ben ik niet alleen actief als student, maar probeer ik ook zoveel mogelijk te organiseren binnen de faculteit waar ik aan studeer. Om mee te helpen met open dagen, het organiseren van exposities en andere mensen enthousiast maken over de dingen die ik doe. Daarin draait het voor mij niet alleen om het delen van mijn ervaringen, maar vooral om het delen van de passie die ik ontdekt heb in mijn eerste jaar.

Ik ben niet alleen maar bezig met mijn studie, maar wel veel. Wat dan ook totaal niet erg is omdat ik het heerlijk vind om te doen. Ik hoop tijdens mijn stage bij Chef du Web een hoop te leren en te groeien in mijn competenties. Om me verder te specialiseren en meer te ontdekken.