< terug
Marleen van HeumenStagiaire09/10/2019

Een nieuwe stagiaire: Marleen van Heumen

Hi, mijn naam is Marleen van Heumen. Ik ben 18 jaar oud en ben een derde jaars student aan de opleiding Business Innovation aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Hier ben ik als jonge student terecht gekomen nadat ik mijn havo-diploma heb behaald op het Maaslandcollege. De grote stap naar het HBO was een lastige om te maken, zoveel keuzemogelijkheden. Nu kan ik met overtuiging zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Business Innovation, of zoals het voorheen heette: Advanced Business Creation, is een super toffe opleiding. Je krijgt veel vrijheid en ze maken gebruik van echte opdrachtgevers.

Momenteel loop ik 5 dagen in de week stage bij Chef du Web. Hier houd ik me vooral bezig hoe ik diverse innovaties kan implementeren binnen het bedrijf, en hoe deze tot het gewenste resultaat kunnen leiden.

Naast mijn studie speel ik graag hockey bij MHC Oss. Hier ben ik al op jonge leeftijd begonnen. Door de jaren heen ben ik me gaan ontwikkelen tot keeper, en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast werk ik bij de Albert Heijn als caissière en doe ik veel leuke dingen met vriendinnen.

Tijdens mijn stage ga ik de tot nu toe vergaarde kennis en vaardigheden toepassen in een opdracht. Ik hoop hierbij tot een mooi resultaat te komen, en heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!