< terug
Iris DegenStagiaire18/10/2019

Een nieuwe stagiaire: Iris Degen

Mijn naam is Iris Degen. Ik ben 19 jaar geleden geboren in Nijmegen, maar ben een echte Ewijkenaar. Nadat ik mijn diploma heb gehaald op het Pax Christi College heb ik lang getwijfeld over de opleiding die ik wilde gaan volgen, ik vind namelijk een heleboel dingen leuk om te doen! Uiteindelijk heb ik toch voor de opleiding Communication & Multimedia Design aan het Avans Hogeschool in Den Bosch gekozen. De reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen is dat de opleiding erg breed is, zo doe je elke 10 weken weer heel wat anders. Op deze manier leer je niet alleen heel veel, maar heb je ook veel variatie in je opdrachten die je maakt.

In de afgelopen 2 jaar ben ik er achter gekomen dat het grafische aspect van de opleiding mij toch het meeste ligt. Vanzelfsprekend sprak Chef du Web mij daarom erg aan, en hoop ik hier de komende periode mijn kennis over het vakgebied te verbreden.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan uitjes maken met vrienden. Eindeloos rondrijden en simpelweg praten over wat we hebben meegemaakt is een van de vele dingen waar ik graag tijd voor vrij maak. Ook heb ik een lange tijd gevoetbald bij vv Ewijk, maar ben ik hier een aantal jaar geleden mee gestopt vanwege tijdsgebrek.

De komende periode wil ik mij gaan focussen op mijn stage bij Chef du Web om hier zoveel mogelijk te kunnen leren. Op deze manier hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen als ontwerper.