< terug
Damy van HarenContent & Onderzoek07/03/2017

Een nieuwe aanwinst voor Chef du Web!

Chef du Web is een teamlid rijker!

Hoi allemaal! Ik ben Damy van Haren, en de komende tijd zal ik Chef du Web komen ondersteunen! Voordat ik vertel waar ik me bij Chef du Web allemaal mee ga bezighouden, lijkt het me een goed idee dat ik eerst even kort vertel wie ik ben.

Wie ben ik?

Ik ben 23 jaar, geboren en getogen in Oss, en hier heb ik ook het grootste deel van mijn leven gewoond. Ik heb op het Mondriaan College gezeten voordat ik Oss verliet en Communicatie- en Informatiewetenschappen ging studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze periode heb ik een uitstapje gemaakt van zeven maanden richting Spanje, waar ik een minor journalistiek aan de Universidad Carlos III de Madrid heb gevolgd. Een onvergetelijke tijd waarin ik, naast af en toe studeren, ook de Spaanse cultuur uitstekend heb leren kennen. Voor iedereen die binnenkort van plan is een citytrip naar Madrid te maken ben ik altijd bereikbaar voor tips over de stad!

Damy en Chef du Web

Toen ik in de zomer van 2015 mijn bachelordiploma in Nijmegen behaalde, ben ik enkele maanden later begonnen een masteropleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan de Universiteit van Tilburg. Deze master heb ik in januari 2017 afgerond, waarna ik al mijn opgedane kennis nu eindelijk in de praktijk kan brengen bij Chef du Web. Bij Chef du Web zal ik mij vooral bezighouden met het genereren van content en het doen van onderzoeken en analyses van communicatievraagstukken.

Wanneer je na bovenstaande tekst nog meer vragen over me hebt, ben je natuurlijk altijd welkom op kantoor om ze te komen stellen!