< terug
Mark HeesbeenProjectmanager / frontend01/01/2018

Een nieuw jaar, een nieuwe Chef

Hoi allemaal! Ik ben Mark Heesbeen; trotse papa | webdesigner/front-end developer | zanger/gitarist | optimist | motormuis | whisk(e)y & oude kaas fanaat. En sinds 1 januari 2018 mag ik me ook een ‘Chef’ noemen!

Wie ben ik?

Ruim 36 jaar geleden geboren en getogen in Oss. Na het Maasland College heb ik het creatieve Sint Lucas afgerond. Op de kop af 10 jaar in de Achterhoek gewoond maar kon het Osse toch niet missen. In mijn vrije tijd ben ik actief in de (Osse) muziek. Naast mede-organisator zijn van Rockronde Oss, het leukste muziekevenement midden in het centrum van Oss, ben ik ook zanger / gitarist van onder andere factor3.

Mark en Chef du Web

De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring op kunnen doen bij hele mooie merken. Processen en workflows aangepakt en verbeterd. Veel knowhow opgebouwd en het leukste: deze kunnen delen met anderen. Bij Chef du Web ga ik me (vooral) bezig houden met (web)design / front-end developing en ga ik oplossingen bedenken voor nieuwe ontwikkelingen en klantvragen.