Met een weekendje Rotterdam op de planning moet je een keer voorbij Weekends in Rotterdam gescrold hebben. Zij zijn de place to be als het gaat om hotspots, restaurants of andere leuke dingen in Rotterdam.

Bekijk de website

de kleuren voor Weekends in Rotterdam
Visitekaartjes en telefoonhoesjes voor Weekends in Rotterdam

Rotterdam in hart en nieren

Als Rotterdammers in hart en nieren weten zij beter dan wie dan ook waar je moet zijn voor het ideale weekendje in Rotterdam. Deze kennis moest nog worden vertaald naar een nieuwe identiteit; iets wat toekomstbestendig zou zijn. Je weet maar nooit! Het was niet aan mij om te beoordelen of de oude identiteit te ‘braaf’ was, maar de kleuren, typografie en de vormtaal moesten in ieder geval weer van deze tijd zijn. Het mocht dan ook best een beetje edgy zijn. Zolang duidelijk bleef dat ze kennis hebben van de steden, weten wat er speelt, zichzelf durven uiten en laten zien dat ze er zijn.

stijloverzicht voor weekends in rotterdam

Ambitie tot over de grenzen

Met een ambitie die door het dak slaat willen ze niet enkel verslag doen van de leukste plekjes in Rotterdam, maar ook als blog doorgroeien naar andere grote steden. Amsterdam, Den Haag, maar ook Londen, Berlijn en Antwerpen mogen hierbij zeker niet ontbreken.