Nu de veranderingen om ons heen met een steeds grotere snelheid plaatsvinden is stilstaan geen optie. Dat geldt ook voor het internet. Je kunt dan ook niet meer zonder een goede website. Aan ons de taak om het varhaal van Visa Vaart in Samenwerken te vertellen, en de informatie op een overzichtelijke manier te ordenen.

Bekijk de website

Alle informatie op één plek

Om tijdens de coachingstrajecten te zorgen dat alle informatie op de juiste plek staat en op een overzichtelijke wijze vindbaar is voor de bezoeker, hebben we naast de reguliere website een kennisportaal opgezet. Hier staat alles per coaching georganiseerd, zodat het ook voor Marion makkelijker is de informatie en werk-documenten te delen.

Door de juiste rechten in te stellen zijn alleen de documenten zichtbaar voor de gebruiker die bij het lopende coachingstraject horen. Zo blijft het vrij van onnodige informatie.

Beschermt achter een login

Natuurlijk moet de kennis in deze kennisbank niet beschikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je een coachingstraject start bij Marion weet zij precies welke informatie hiervoor nodig is. Door een account aan te maken kan ze precies aangeven welke gebruiker bij welke documenten kan.