Muze Misse is een muziek- en cultuurfestival dat jaarlijks plaats vind in het Jan Cunenpark in Oss, dat al meerdere jaren op het lijstje van top festivals staat. Het festival is bedoeld voor jong en oud, zo is er voor iedereen wel wat te beleven. Zowel nationale -als internationale artiesten hebben er al opgetreden. Denk bijvoorbeeld aan Mothers Finest, Golden Earring, Ronnie Flex, De Staat e.v.a.

 

Bekijk de website

Jarenlange trotse samenwerking

Inmiddels verzorgt Chef du Web al enkele jaren de website en nieuwe branding voor Muze Misse. Door de jaren heen is de branding van het festival veranderd om mee te gaan met de tijd. Maar het belangrijkste is dat de branding aansluit bij de beleving van het festival, want is festival is voor zowel jong als oud.

Muze Misse 2020

Ook in 2020 maakt Muze Misse zich op voor een nieuwe editie. Op zondag 5 juli staat de veertiende editie op het programma in het Jan Cunenpark. De eerste artiesten zijn al bekendgemaakt. Zo komt Frank Boeijen naar het Osse festival. Ook de Nederlandstalige zangeres Samantha Steenwijk -momenteel op televisie bij ‘Beste Zangers’- is van de partij.