Na de huisstijl voor LINK Juristen & Mediators was een passende website de volgende stap. Net als de huisstijl is ook de website in één week tot stand gekomen. Wetende dat 65% van de mensen die een mediator zoekt dit via het internet doet, was het voor ons belangrijk te zorgen dat alle informatie duidelijk en goed beschikbaar zou zijn.

 

Bekijk de website

Een goede structuur!

De informatie achter mediation en andere juridische diensten is geen lichte kost en is ook niet voor iedereen even makkelijk te bevatten. Laat staan in een conflictsituatie waar je van alles moet regelen, maar niet weet hoe je bij die oplossing komt. Aan ons de taak om te zorgen dat je zonder al te veel moeite de juiste informatie kon vinden en niet met nog meer vragen op de website terecht zou komen.

Het “keuze menu” biedt de bezoeker dan ook meteen de optie om gericht op zoek te gaan naar de antwoorden op zijn/haar vragen. In een situatie waar al genoeg stress en spanning is, wil je je niet ook nog zorgen hoeven maken om welke informatie je nodig hebt.

Een knap stuk maatwerk

Weten wat er bedoeld wordt met “plan- en nadeelcompensatie” is voor niet iedereen even makkelijk. Sterker nog, dit is met veel begrippen zo die voor juristen en advocaten vanzelfsprekend zijn. Met een icoon ernaast worden ze al een stuk duidelijker.

Klant aan het woord

Ik heb ze ‘carte blanche’ gegeven en wat hebben ze mij en LINK goed begrepen. In een sprint (zoals DU CHEF dat noemt) hebben ze in een week tijd de missie en visie van LINK vertaald naar een logo, een huisstijl en een website. Het is een schot in de roos. Wat ben ik blij en trots op het resultaat!

Van het aperitief tot aan het dessert is CHEF DU WEB sterwaardig! Een zeer goede keuken met fantastische bediening. Drie dik verdiende sterren krijgen ze van mij.

Janneke Keijzers, eigenaar
Verschillende iconen die context geven aan de diensten van Link Juristen & Mediatiors

Het totaalplaatje

En zo staat er in twee weken tijd een compleet nieuwe huisstijl met gevulde website. Een project waar je normaal misschien 3 maanden over zou doen, is met het werken in sprints voor je het weet weer voorbij.