Josina Bloemen bestaat al sinds 1920. In 2014 namen Mireille Huizer – de Bruijn en Suzanne de Bekker – van Druten de bloemenwinkel over. Daarmee is inmiddels de vierde generatie van het familiebedrijf actief.

 

Bekijk de website

 

Meer dan alleen een webshop

Om er ook voor te zorgen dat ze online helemaal zelfstandig zouden zijn, was er een nood aan een nieuwe omgeving. Een eigen identiteit die past bij de visie en passie van Mireille en Suzanne.

De webshop van Josina Bloemen is net als in de winkel een zaak met een persoonlijke tint. Net als de bloemen zelf is de aankoop van een mooi boeket een proces waar tijd en aandacht voor nodig is. Met deze insteek gingen wij aan de slag met de nieuwe website van Josina Bloemen.

Het verhaal van Josina Bloemen wordt nu niet alleen vanuit de winkel verteld, maar ook vanaf de nieuwe website.

Ingebouwde abonnementen service

Als er ergens een ruimte is die wat kleur kan gebruiken is het wel een kantoor, maar ook daar heeft Josina Bloemen een oplossing voor. Met de nieuwe mogelijkheden van de webshop is het nu nog makkelijker om ervoor te zorgen dat het iets gezelliger wordt op kantoor.

Volledige e-commerce omgeving

Waar Josina Bloemen haar klanten ontzorgd zorgen wij dat zij op hun beurt ontzorgd worden. Op die manier hebben zij bij het maken van de kleurrijke boeketten net wat meer ruimte voor een extra beetje passie.