Gefascineerd door bouwen, en gewerkt in verschillende sectoren van de industrie. Elke dag experimenteerde CyBe Construction met het veranderen van processen, van ontwerp tot de manier waarop projecten worden gebouwd. Hierdoor ontstond de belangrijke vraag: “Waarom gaat de bouwsector niet over naar geautomatiseerde processen, terwijl andere industrieën decennia geleden al zijn veranderd?”. In plaats van af te wachten, besloot CyBe Construction het initiatief zelf in handen te nemen. Door gebruik te maken van interdisciplinaire samenwerking en nieuwe technische mogelijkheden, is CyBe Construction de bouwindustrie revolutionair aan het veranderen. Aan ons de uitdaging om in één week de stap van sitemap naar website te maken en potentiële klanten een goede kijk te geven op de vernieuwende technieken van CyBe.

 

Bekijk de website

De vraag van CyBe

Een nieuwe corporate website ontwikkelen. Dat is wat ons te wachten stond de afgelopen week. De website moest alle elementen bevatten om potentiële klanten genoeg te informeren over de technische mogelijkheden van CyBe. Onze taak? Zorgen dat de website alle informatie bevat, een mooie uitstraling heeft en voornamelijk overzichtelijk is. En dat is gelukt.

Een sprint samen met Chef du Web, hoe verloopt zo een week?

De sprint voor CyBe is de eerste van de zes sprints die gaan plaatsvinden bij Chef du Web. In deze sprint werkt het hele team of een aantal personen mee om binnen 1 week een nieuwe website te kunnen realiseren. De website voor CyBe was de eerste uitdaging. De website moest niet alleen verschillende soorten projecten bevatten, maar ook hoe de diverse technologieën, producten en services worden toegepast in de praktijk.

Om te beginnen zijn we gaan inventariseren welke informatie nodig is om de nieuwe website te kunnen inrichten. Op maandagochtend gingen we van start met een kick-off. In de kick-off is besproken welke informatie CyBe belangrijk vind om aan de bezoekers van de website te laten zien. Vervolgens is het design team aan de slag gegaan met het functioneel ontwerp. Tegelijkertijd zijn we aan tafel gaan zitten met CyBe om duidelijk te krijgen welke content aanwezig moet zijn op de nieuwe website. De volgende stap was een duidelijke huisstijl ontwikkelen door middel van de huidige bestaande kleuren en het logo.

Door middel van een sprint kunnen wij in 1 week een compleet vernieuwde versie van een website opleveren. Wat normaal gesproken een proces is van een aantal maanden, kan nu in 1 week worden verwezenlijkt. Op deze manier verloopt niet alleen de samenwerking soepel, maar kunnen wij de klant ook sneller tevreden stellen. De klant is namelijk aanwezig bij het hele proces, waardoor wij als team korter kunnen schakelen met het bedrijf, ter plekke vragen kunnen stellen en gelijk resultaat kunnen behalen.