Baaijens UV-C Solutions is onderdeel van het wel bekende Osse bedrijf Baaijens Industrial Equipment. Een familiebedrijf dat al sinds 1981 actief is in de voedingsindustrie. Met Baaijens UV-C Solutions hebben ze een nieuwe weg ingeslagen, met de focus om een gezonde en schone omgeving te creëren aan de hand van UV-C technologie. Van advies tot en met installatie en onderhoud.

Samen werken we aan een schone en gezonde omgeving

Met de komst van het corona virus is het hebben van een schone ruimte belangrijker dan ooit. Dit is het moment dat ook buiten de medische- en voedingsindustrie een vraag ontstaat voor UV-C technologie. Samen met hun partner SterilSystems werken ze aan een schonere wereld, waarin deze UV-C technologie beschikbaar is voor steeds meer mensen.

De eerste stappen naar passende identiteit

Een huisstijl of visuele identiteit zorgt ervoor dat je als bedrijf een herkenbare uitstraling hebt. Voor een nieuw bedrijf als Baaijens UV-C Solutions is dit de start van het proces. In een gezamenlijke sessie (weliswaar via Teams) zijn we aan de slag gegaan om de waarden en persoonlijk van het bedrijf te achterhalen.

In zo’n sessie gaan we samen aan de slag met het leggen van de basis. Zo bepalen we een richting voor de strategie en kijken we naar de te bereiken doelgroep. Door vragen te blijven stellen bij alles wat we doen krijgen we een steeds beter een passend beeld.

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder een multi inzetbare identiteit!

In de digitale wereld kun je niet meer zonder een schaalbare identiteit. Met zoveel verschillende apparaten en toepassingen voor de verschillende elementen kunnen deze niet meer vast staan. Of het nou om je website gaat, een advertentie of een app icoon op je telefoon. Je merk moet altijd herkenbaar zijn.

Ondanks de verschuiving naar een steeds digitalere wereld, zijn offline elementen niet weg te denken uit ons dagelijkse leven. Denk aan advertenties in een krant of tijdschrift, maar ook klassiekere uitingen als visitekaartjes en briefpapier.

Een flexibele website

Uiteindelijk is alles gedefinieerd en staat de huisstijl klaar voor gebruik. De toepassingen van een huisstijl voor web en op een website verschilt natuurlijk per huisstijl. Benieuwd naar hoe we dit voor Baaijens UVC Solutions gerealiseerd hebben? Bekijk hier de case over de website!