< terug
Damy van HarenContent & Onderzoek12/05/2017

Belangrijke veranderingen bij Chef du Web

In de wandelgangen gaat het al een tijdje rond: Er zouden belangrijke veranderingen aan zitten te komen bij Chef du Web. Graag willen wij daarom iedereen op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen rondom ons bedrijf. Zitten er belangrijke veranderingen aan te komen bij Chef du Web? Ja. Gaat de klant hier veel van merken? Nee. Wel ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat er gaat gebeuren.

Ten eerste is het zo dat Chef Techniek Luc, mede-oprichter van Chef du Web, gaat stoppen. Hiervoor heeft hij verschillende redenen, die je op je gemakje hier eens kunt doorlezen. Gevolg hiervan is dat Mark het mede-eigenaarschap over zal nemen en samen met Daan het bedrijf in de toekomst in goede banen zal leiden. Ook de focus van het bedrijf zal hierdoor iets verschuiven. Waar we vroeger door onze grote technische kennis zwaardere tech-projecten aan konden nemen, zullen we dit in de toekomst minder gaan doen. In plaats hiervan zal de focus meer komen te liggen op marketing en communicatie. Het opleveren van een website is immers één ding, het zorgen dat deze website en alle andere uitingen relevant zijn én blijven is een ander ding. En ook hier liggen kansen.

Nogmaals, als klant ga je hier weinig van merken. Mocht je het er toch eens met ons over willen hebben, dan ben je natuurlijk altijd welkom. De deur van de Pauluskerk staat open!